جوجه بوقلمون ، گوشت بوقلمون
مشاوره در خصوص پرورش بوقلمون و خرید و فروش بوقلمون با قیمت مناسب از بهترین نژادها
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              محصولات              نقشه سایت              فروش دان بوقلمون با کیفیت درجه یک 09125343278و09198121699
گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


خرید و فروش گوشت بوقلمون ،مشاوره در خصوص پرورش بوقلمون ،از بهترین نژاد ها و همچنین عرضه گوشت بوقلمون درب کشتارگاه و سطح شهر تهران و حمل بوقلمون زنده به کشتارگاه
تلفن تماس 09125343278-09198121699

مدیر وبلاگ : مهندس فرزان
نویسندگان
نظرسنجی
لطفا در خصوص مطالب درج شده نظر خود را بیان فرمایید.




منبع : Dr. Stephen Lister

ترجمه وتدوین :

دکتر مصطفی کردآبادی : کارشناس اداره کل دامپزشکی استان اصفهان

طوبی کردآبادی: دانشجوی کارشناسی زبان انگلیسی دانشگاه اصفهان


 ویروسهای آنفلوانزا یا ارتو میکسو ویروسها نوعی بیماری بسیار واگیر هستند که در دستگاه

 تنفس، گوارش و اعصاب جایگزین شده ، گاهی در طیور مرگ و میر بسیار شدیدی ایجاد

 می نماید . 

این ویروسها به دو گروه شامل ویروسهای آنفلوانزای با قدرت بیماری زایی بیشتر

 (HPAI  ویروسهای آنفلوانزای با قدرت بیماریزایی نه چندان زیاد(nHPAI) طبقه بندی شده اند .


 عفونت آنفلوانزا در گونه های مختلف پرندگان دریایی مهاجر و آبزی در سراسردنیا مشاهده

 شده و این پرندگان به عنوان مخزن و منبع ویروس های آنفلوانزای طیور محسوب میشوند .


اگر چه ویروسهایnHPAI    از بیشتر گونه های پرندگان اهلی جدا شده اند ولی صنعت مرغداری

 و بوقلمون تاکنون بیشترین خسارت حاصله از آنفلوانزای را متحمل شده است . 

ژنوم ویروسها ی آنفلوانزا حاوی RNA و از 8 قطعه مجزا تشکیل یافته است .

 به همین دلیل شیوع بسیار بالای این ویروس از باز آرایی ژنتیکی از مشخصات بارز این ویروس

 ها بوده و به عنوان سدی بزرگ در راه کنترل و پیشگیری بیماری آنفلوانزا بحساب می آید .


بر اساس پادگن های نوکلئو کپسید یا ماتریکس ، ویروسهای آنفلوانزا به سه تیپ A-B-C طبقه

 بندی شده و تیپ A  عامل اکثر همه گیریهای آنفلوانزای طیور و دامها و همچنین عامل مرگ

 میلیونها انسان در قرن حاضر بوده است . 


این پادگنها مبنای سرو تیپاژویروسهای آنفلوانزا بوده ، تا کنون 15 تحت سروتیپ H و 9 تحت

 سروتیپ Nگزارش شده است . 


کلیه تحت سروتیپهای ویروسهای آنفلوانزا از پرندگان اهلی جدا شده است .

و یروسهای آنفلوانزا در دستگاه تنفس و گوارش پرندگان آلوده تکثیر پیدا می کند انتقال مستقیم

 ویروس از پرنده ای به پرنده دیگر از طریق آئروسل و ذرات معلق منتشره از دستگاه تنفس و

 مدفوع و انتقال غیر مستقیم از طریق آب یا غذای آلوده انجام می گیرد

به دلیل آنکه پرندگان دریایی مهاجر و آبزی براحتی می توانند بطور همزمان با ویروسهایی که از

 نظر پادگنهای Hو Nمتفاوت هستند آلوده شوند ، لذا آنفلوانزای طیور احتمالا همیشه به عنوان

 یک بیماری غیر قابل پیش بینی باقی خواهد ماند .


در مورد آنفلوانزا در ایران سوالات بی شماری پیش می آید ک چندی از آنها به قرار زیر است و

 با ید کارشناسان صاحب نظر در این مورد بتوانند پاسخ داده و راهکارهای عملی و قابل اجرا در

 کشور ایجاد کنند .

 وحتی برای آمادگی مانورهایی برگزار شود تا سیستم مربوطه خود را در موقعیتهای لازم محک

 زده باشد و کاستی ها را قبل از بروز خطر شناسایی کند.

 

 1) ساختار مرغداریها در کشور ما چگونه است و آیا می تواند با ساختار مرغداریها در کشورهایی که با آنفلوانزا مبارزه کرده اند مقایسه کرد ؟


2)     وسعت جغرافیایی کشور با تنوع آب وهوایی زیاد چه تا ثیری در گسترش ویا انتشار بیماری دارد ؟


3) با توجه به توانایی انتقال آنفلوانزا از راه گرد و غبا رو وجود مرغداریهای بیشمار کشور در محدوده های پر گرد و غبار وطوفان خیز راهکار مبارزه با ویروس چگونه است ؟


4) با توجه به داد وستد جوجه ، مرغ زنده ، کود مرغی و نهاده های غذائی دام و طیور بدون برنامه چگونه میتوانیم هم به تولید فکر کنیم و هم از انتشار بیماری جلوگیری نماییم؟


5) با توجه به تعدد بی شمار روستاها و مرغهای خانگی در کنار مرغداریهای صنعتی چگونه باید با این موضوع برخورد نماییم ؟


6) با توجه به فرهنگ کبوتر داری در کشور حتی در شهرهایی همچون تهران چگونه میتوانیم خود را در مقابل شیوع احتمالی بیماری مصون بداریم ؟


7) تمرکز کارخانه های جوجه کشی در شمال و شمال غرب کشور و همجواری آنها با کشورهای در گیر این بیماری، در صورت شیوع احتمالی ،مرغداریهای مناطق دیگر کشور چگونه می توانند به فعالیت خود ادامه دهند ؟


8) با توجه به شروع فصل سرما در کشور وبروز بیماری آنفلوانزای انسانی به طور گسترده    ( در سالهای گذشته تجربه شده است ) چقدر قدرت آنرا داریم که از تداخل گسترده ویروس انسانی و طیور جلوگیری کنیم ؟


9) چند درصد مرغداریهای کشور آلوده به تحت سروتیپ H9N2  هستند و مادر این سالها چقدر توانسته ایم این ویروس راکنترل کنیم ؟!


10) چقدر امنیت زیستی در صنعت طیور و صنایع وابسته رعایت میشود ؟


11) چند در صد کارشناسان، مرغداران و کارگران مرغداری به عوامل امنیت زیستی ایمان دارند و آن را اجرا میکنند ؟


12) سازمان دامپزشکی در چند درصد مناطق کشور میتواند به طور همزمان عملیات اجرایی برای کنترل بیماری انجام دهد ؟


13) چقدر نیرو ، امکانات ، مواد آزمایشگاهی و لوازم در کشور داریم که بتوانیم در سطح گسترده بر ضد این ویروس عملیات انجام دهیم ؟


14) اساساً دولت چقدر از جایگاه مرغداریها ، مرغان خانگی و پرندگان زینتی خبر دارد ؟ آیا فکری برای وجود کلاغها ، فاخته ها وگنجشکها داریم؟


15) کشتارگاهها و فروشگاههای کشور در چه سطحی از استاندارد قرار دارند ؟





نوع مطلب : پرورش بوقلمون، 
برچسب ها : خرید بوقلمون 09198121699، خرید کشتار بوقلمون09198121699، بوقلمون کشتاری 09198121699، فروش بوقلمون 09198121699،
لینک های مرتبط :
          
شنبه 25 آذر 1396
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





قیمتها
خریدار بوقلمون کشتاری

09125343278

09198121699

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • آخرین بروز رسانی :
  • آخرین بازدید :
http://turkeyir.mihanblog.com/googleaeb22e5bcc2387ba.html turkeyir.mihanblog.com Real PR turkeyir.mihanblog.com Trust