تبلیغات
جوجه بوقلمون ، گوشت بوقلمون - زاج سفید مهارکننده انتشار گاز آمونیاک در سالن ها
جوجه بوقلمون ، گوشت بوقلمون
مشاوره در خصوص پرورش بوقلمون و خرید و فروش بوقلمون با قیمت مناسب از بهترین نژادها
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              محصولات              نقشه سایت              فروش دان بوقلمون با کیفیت درجه یک 09125343278و09198121699
گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


خرید و فروش گوشت بوقلمون ،مشاوره در خصوص پرورش بوقلمون ،از بهترین نژاد ها و همچنین عرضه گوشت بوقلمون درب کشتارگاه و سطح شهر تهران و حمل بوقلمون زنده به کشتارگاه
تلفن تماس 09125343278-09198121699

مدیر وبلاگ : مهندس فرزان
نویسندگان
نظرسنجی
لطفا در خصوص مطالب درج شده نظر خود را بیان فرمایید.




واحد بین المللی ITPNews
زاج سفید و مهار انتشار گاز آمونیاک در سالن های مرغداری

آمونیاک در سالن های مرغداری یکی از نگرانی های عمده در این صنعت ، به دلیل مسایل رفاهی پرندگان و موارد زیست محیطی است. بنابراین کشفیات جدید درباره ی چگونگی کاهش این انتشار بسیار جالب توجه است، مانند پژوهشی که در دانشگاه Delaware انجام گرفته است. بستر طیور، پیش از وارد شدن آن ها به درون سالن، می تواند انتشار و تراکم گازهای گلخانه ای و آمونیاک را کاهش دهد به ویژه دیده شده است که در سالن های مرغداری دی اکسید کربن نیز کاهش یافته است.
مهار انتشار عناصر غذایی از سالن های مرغداری

Li، پروفسور دستیار در دپارتمان علوم غذایی و دامی (ANFS) در دانشکده ی منابع طبیعی و کشاورزی UD می گوید که این پروژه در حال اجراست و اینکه عمده ترین چالش صنعت پرورش طیور مهار انتشار عناصر غذایی از سالن های مرغداری و حفظ انرژی است ،در حالی که در کنار این مسائل  از رفاه پرندگان درون سالن ها نیز نباید غافل شد.
Li می گوید: «در صنعت پرورش طیور، آمونیاک یکی از نگرانی های عمده است. میزان آمونیاک در طی دوره ی رشد به ویژه در طی زمستان بالاست. آمونیاک می تواند برای دام ها به ویژه برای سیستم تنفسی آنها بسیار خطرناک باشد و می تواند رفاه و سلامتی کلی دام را به خطر بیندازد.» 
همچنین، اگر از سالن مرغداری به سوی هوای بیرون آمونیاک منتشر شود، خود یکی از اجزای تشکیل دهنده ی ریزگردهای هوا خواهد بود و مقررات ملی هوای پاک متعلق به آژانس حفاظت محیط زیست، قانون های سختی درباره ی محدود کردن انتشار این گونه مواد وضع کرده است.

پرورش دهندگان طیور زاج سفید را ترجیح می دهند

Li می گوید که چندین ماده در بازار هستند که می توان آن ها را برای مهار آمونیاک در سالن های مرغداری ها به کار گرفت و زاج سفید ماده ایست که پرورش دهندگان در آرکانزاس در همین جایی که پژوهش انجام گرفته آن را ترجیح می دهند. 
در حالی که می دانیم افزودن زاج سفید به بستر طیور از تراکم آمونیاک در سالن های مرغداری ها می کاهد، آثار سوء آن در گسیل و انتشار گازهای گلخانه ای ناشناخته بوده است.
Li در این پروژه با پژوهشگران دپارتمان کشاورزی ایالات متحده (USDA) دانشگاه تنسی و دانشگاه ایالتی اوکلاهوما همکاری داشته و نتایج این پژوهش اخیرا در مجله ی کیفیت محیط زیست (the Journal of Environmental Quality) منتشر شده است.
نقش Li در این مطالعه در بخش مهندسی بوده و به Philip Moore کمک کرده که یکی از نویسندگان این مقاله و یکی از پژوهشگران پیشتاز برای استفاده از زاج سفید در پرورش طیور به همراه USDA بوده است. همکاری Li با ایشان برای ایجاد یک نمونه سیستم خودکار چرخش هوا برای ارزیابی کاهش انتشار با استفاده از زاج سفید در سالن پرورش مرغ های گوشتی بوده است.

کاهش انتشار دی اکسید کربن

ما نه تنها به دنبال کاهش انتشار، بلکه به دنبال اثرات زیست محیطی بوده ایم – اینکه چگونه زاج سفید می تواند به طور بالقوه بر انتشار گازهای گلخانه ای اثرگذار باشد – و نتایج نشان داده اند که ما توانسته ایم انتشار دی اکسید کربن را نیز کاهش دهیم.
در عرض دو روز کاهش دی اکسید کربن آغاز شد. نخست، به دلیل آن که زاج سفید یک مادۀ اسیدی است، فعالیت میکروبی درون بستر طیور و در نتیجه انتشار آمونیاک را کاهش می دهد. آمونیاک از شکستن اسید اوریک توسط باکتری ها و آنزیم ها تولید می شود. هنگامی که اسید اوریک شکسته می شود، دو ماده به دست می آید – آمونیاک و دی اکسید کربن.
وی می گوید: با کاهش فعالیت باکتریایی، ما آمونیاک را و نیز دی اکسید کربن را کاهش می دهیم؛ این یکی از جنبه های چگونگی کاهش دی اکسید کربن است.
دوم اینکه با اصلاح بستر طیور به کمک مواد اسیدی، پرورش دهندگان می توانند میزان تهویه هوا و بنابراین میزان مصرف سوخت برای گرمایش سالن های مرغداری ها را به ویژه در طی زمستان کاهش دهند.

بهبود رفاه و بهداشت طیور

Li می گوید: «در صنعت پرورش و تولید مرغ گوشتی، ما نیاز داریم که آمونیاک را کاهش داده تا رفاه و بهداشت طیور را بهبود بخشیم. باید شرایط آسودگی طیور را با استفاده از دمای بهینه فراهم سازیم. با این حال، اگر می خواهید آمونیاک کمتری داشته باشید، ناچار هستید که هوای تازه ی بیشتری به درون سالن وارد کرده و هوای دارای آمونیاک را به میزان بیشتری تخلیه نمایید. در نتیجه، باید میزان تهویه را بیشتر از حد معمول انجام دهید».
ایشان ادامه می دهد: «این بدان معنی است که شما باید برای گرم نگه داشتن سالن سوخت بیشتری بسوزانید. با اصلاح بستر زیر پای طیور به کمک مواد اسیدی، ما میزان تهویه و مقدار مصرف سوخت را کاهش داده که این خود باعث کاهش انتشار دی اکسید کربن از درون سالن از راه فرآیند گرمایش می گردد. اساسا، اگر ما فعالیت میکروبی و همچنین گرمایش را کاهش دهیم، می توانیم انتشار دی اکسید کربن به هوای بیرون را نیز بکاهیم».




نوع مطلب : اخبار، 
برچسب ها : بسته بندی بوقلمون 09198121699، بسته تازه بوقلمون09198121699، تازه بوقلمون09198121699، گوشت جوجه بوقلمون09198121699، جوجه وارداتی بوقلمون09198121699، واردات جوجه بوقلمون09198121699، بوقلمون وارداتی 09198121699،
لینک های مرتبط :
          
چهارشنبه 8 اردیبهشت 1395
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





قیمتها
تاریخ بروز رسانی 1396/06/25

فرمول یک دان بوقلمون19600ریال

فرمول دو دان بوقلمون18500ریال

فرمول سه دان بوقلمون17150ریال

فرمول چهار دان بوقلمون1665ریال

فرمول پنج دان بوقلمون16300ریال

فرمول چهار دان بوقلمون15950ریال

خریدار بوقلمون کشتاری

09125343278

09198121699

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • آخرین بروز رسانی :
  • آخرین بازدید :
http://turkeyir.mihanblog.com/googleaeb22e5bcc2387ba.html turkeyir.mihanblog.com Real PR turkeyir.mihanblog.com Trust