تبلیغات
جوجه بوقلمون ، گوشت بوقلمون - عوامل بهبود ضریب تبدیل غذایی دربوقلمون
جوجه بوقلمون ، گوشت بوقلمون
مشاوره در خصوص پرورش بوقلمون و خرید و فروش بوقلمون با قیمت مناسب از بهترین نژادها
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              محصولات              نقشه سایت              فروش دان بوقلمون با کیفیت درجه یک 09125343278و09198121699
گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


خرید و فروش گوشت بوقلمون ،مشاوره در خصوص پرورش بوقلمون ،از بهترین نژاد ها و همچنین عرضه گوشت بوقلمون درب کشتارگاه و سطح شهر تهران و حمل بوقلمون زنده به کشتارگاه
تلفن تماس 09125343278-09198121699

مدیر وبلاگ : مهندس فرزان
نویسندگان
نظرسنجی
لطفا در خصوص مطالب درج شده نظر خود را بیان فرمایید.




میزان تبدیل مواد غذایی به گوشت بوقلمون عامل اصلی در تعیین سودمندی پرورش بوقلمون گوشتی است . ضریب تبدیل غذایی  یا مقدار غذای مورد نیاز برای اضافه شدن یک واحد وزن.

افزودنی های غذایی

۱) آنزیم

اضافه نمودن آنزیم به جیره سبب افزایش قابلیت هضم ، کاهش ویسکوزیته مواد غذایی در داخل روده و بهره گیری حداکثر از مواد مغذی خوراک توسط پرندگان شده و تاثیر قابل توجه ای در بهبود ضریب تبدیل به دنبال خواهد داشت.

۲) عوامل ضد میکروبی

مطالعات  ثابت نموده پرندگانی که در سالن و بستر جدید یعنی جایی که قبلا هیچگونه پرنده دیگری در آن نبوده است ، پرورش می یابند نسبت به پرندگان جای گرفته در سالن هایی که به مدت طولانی جهت پرورش بوقلمون گوشتی مورد استفاده قرار گرفته اند ، رشد بهتری داشته اند . علاوه بر این مکمل ها آنتی بیوتیک جیره های طیور در شرایط امروزی قادر به بهبود تولید نیستند . فلور میکروبی سالن هایی که به طور پیوسته مورد استفاده قرار می گیرند بسیار متغییر بوده این امر سبب کاهش رشد و بازده غذا میشود .

نشان داده شده است افزودن سولفات مس به جیره  بنحوی که سبب افزایش سطح مس بیش از احتیاجات تغذیه ای شود ، میزان رشد و ضریب غذایی طیور را بهبود می بخشد . مکانیسم این اثر مس مشخص نیست اما احتمالا مربوط به یک خاصیت آنتی بیوتیک مانند می باشد زیرا ثابت گردیده که افزایش مقادیر مس در بستر سبب کاهش جمعیت میکروبی میشود . تحقیقات نشان داده است که استفاده صحیح از اسیدهای آلی, پروبیوتیک ها و پربیوتیکها(Prebiotics) در خوراک طیور, علاوه بر آثار سود مند در کنترل فلور میکروبی روده, در  عملکرد بهتر و نیز بهبود ضریب غذایی  مؤثر میباشند.

۳) بتائین

استفاده از بتائین که یک عصاره طبیعی از چغندر قند می باشد می توان اثرات منفی استرس گرمایی  راکاهش داده و ضریب تبدیل غذایی به میزان ۵/۶ درصد بهبود بخشید. مکانسیم مورد استفاده پرندگان جهت تنظیم آب بدن مقادیر نسبتا ًبالایی انرژی مصرف می نماید.  دریک تحقیق دانشگاهی انجام شده درکشور یونان، هنگامیکه دما به ۴۰ درجه سانتیگراد رسید ضریب تبدیل غذایی پرندگانی که جیره حاوی بتائین دریافت داشته بودند درسن ۴۲ روزگی معادل 1.73 باوزن1.99 کیلوگرم بود درحالیکه گروه شاهد ضریب تبدیل 1.85 باوزن1.92 داشتند.

بیماری و تلفات

۱) سلامت عمومی

پرندگان بیمار دارای عملکرد مناسبی نیستند. هرنوع علائم غیر طبیعی باید سریعاً مورد توجه قرار گیرد و پرندگان بیمار سریعاً و بنحو مقتضی درمان شوند. استفاده از روشهای مناسب جهت تجویز واکسن و دارو موجب کاهش واکنش های نامطلوب درپرندگان و درنتیجه بهبود ضریب تبدیل خواهد شد.

۲) تلفات

میزان مرگ و میر گله تاثیر بسزایی در ضریب تبدیل غذایی دارد ، زیرا در گله های تجارتی تناژ کل خوراکی که تحویل مزرعه شده است نسبت به وزن کل پرندگان که به آخر مرحله تولید رسیده اند ، ضریب تبدیل غذا را تعیین میکند ، در مطالعات علمی بر روی طیور نیز غذای مصرف شده بوسیله پرندگانی که طی انجام آزمایش تلف می شوند،تعیین ضریب تبدیل غذائی مورد محاسبه قرار میگیرند. به این ترتیب اختلاف در میزان مرگ و میر بدون ارتباط با چگونگی انجام آزمایش کمترین تاثیر را در تفسیر نتایج به همراه خواهد داشت . متاسفانه ، این احتمال وجود دارد که بسیاری از پرندگان طی هفته های آخر دوره پرورش و قبل از فروش تلف گردیده و این امر سبب خسارات سنگینی شود .

طیوری که به سندرم مرگ ناگهانی دچار می شوند اغلب از پرندهای سنگین وزن گله هستند . هر شیوه ای که کاهش تلفات ناشی از آسیت ، سندرم مرگ ناگهانی و دیگر بیماریها را در پی داشته باشد ، به میزان قابل توجه ای در بدست آوردن یک ضریب تبدیل غذایی خوب مؤثر است . بیماریهایی که سبب کندی رشد و یا افزایش بروز اسهال در پرندگان میشوند ، حتی اگر تلفات بالایی ایجاد ننمایند قادر به کاهش بازدهی غذا هستند. سندرم سوء جذب طی اواخر دهه ۷۰ میلادی در صنعت طیور ایالت جورجیا شایع و افزایش مشخصی را در ضریب تبدیل غذا سبب گردید .زیرا در این بیماری بسیاری از مواد غذایی بدون جذب از دستگاه گوارش پرنده عبور میکنند . پرندگانی که در معرض کوکسیدوز خفیف قرار بگیرند حتی اگر میزان ابتلا چندان شدید نباشد ، احتمالا افزایش در ضریب تبدیل غذایی آن مشاهده می گردد .

۳) حذف پرندگان ضعیف

مصرف خوراک بوسیله پرندگان بسیار ضعیف موجب هدر رفتن آن می شود. حذف پرندگانی که امکان عرضه آنها به بازار وجود دارد می باید در مراحل ابتدایی پرورش صورت پذیرد. انجام این عمل موجب بهبود ضریب تبدیل خواهد شد. درنظر بگیرید یک گله  به کشتارگاه ارسال شود. درصد تلفات این گله درصورت وجود یک روند معمول درطی رشد حدود ۴ درصد خواهد بود. این امکان وجود که درکشتارگاه نیز درحدود یک درصد از لاشه ها غیر قابل مصرف تشخیص داده شوند.

اگر تمامی پرندگان از دست داده شده طی هفته اول حذف می گردیدند، ضریب تبدیل گله درحدود سه دهم بهبود پیدا می کرد. البته حذف تمامی پرندگانی که طی دوره پرورش تلف می شوند و یادرکشتارگاه غیرقابل مصرف اعلام می شوند در هفته اول ممکن نیست حذف پرندگان ضعیف از نقطه نظر بهداشت و کنترل بیماریها نیز بسیار حائز اهمیت است.

نتایج

 رعایت دقیق تمامی عوامل مؤثر در ضریب تبدیل غذایی بوسیله متخصص تغذیه ، کارخانه تهیه خوراک ، کارگران  افزایش بازدهی غذا جهت تولید گوشت را امکان پذیر میسازد .





نوع مطلب : گوشت بوقلمون، 
برچسب ها : خرید بوقلمون ها، بوقلمون پرواری خریداریم، بوقلمون پروارشده خریداریم، فروش بوقلمون پرواری، بوقلمون زنده، بوقلمون زنده خریداریم، حمل بوقلمون زنده،
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 15 شهریور 1394
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





قیمتها
خریدار بوقلمون کشتاری

09125343278

09198121699

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • آخرین بروز رسانی :
  • آخرین بازدید :
http://turkeyir.mihanblog.com/googleaeb22e5bcc2387ba.html turkeyir.mihanblog.com Real PR turkeyir.mihanblog.com Trust